Afslanken / dieet


3Care gezondheidsprogramma
 
Onze gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe goed je ook je best doet, bijna niemand krijgt in deze tijd met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen. Soms weet men ook niet meer ‘wat is nu gezond?” Met tal van klachten zoals hoge bloeddruk, overgewicht, vermoeidheid, slecht slapen, buikvet etc. tot gevolg. Maar ook door stress, verzuring, medicatie, hormoonhuishouding etc. raakt het lichaam uit balans. Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.
 
Het 3Care gezondheidsprogramma zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en dagelijks een half uur in de buitenlucht te bewegen.
 
Uitgangspunten
RUST – Herstel en voorkom tekorten. Een sterk huis heeft een sterk fundament nodig. Het zelf herstellend vermogen van ons lichaam moet daarom aangesproken worden. Door middel van een 28-daagse APK krijgt je lichaam als het ware een boost!
REINHEID – Geef darmen rust. Meer dan 70% van de huidige ziektebeelden vindt zijn oorsprong in de darmen. Het programma zorgt voor reiniging op celniveau. De relaties tussen darmen, stress, vermoeidheid, concentratieproblemen, vetopslag, hormonale klachten en voeding is inmiddels al bewezen. Daarom is darmherstel essentieel.
REGELMAAT – Reinig periodiek op celniveau. Begin met uw cellen te ontdoen van reservevet en ongewenste afvalstoffen.
 
Fase 1
Is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Het lichaam wordt overgeschakeld van een koolhydraatverbrander naar een vetverbrander. Dit gaat door 6 tot 12 keer per dag iets te eten. Je mag geen hongergevoel ervaren. In eerste instantie duurt deze fase 28 dagen. Als er meer tijd nodig is voor herstel, dan kan dit.
 
Fase 2
Is de overgang naar stabiliteit in het lichaam. Zo wordt de kans op terugval zoveel mogelijk beperkt. In deze fase gaat het lichaam stabiliseren. Je komt in een fase, waarin de gezonde levensstijl een vanzelfsprekendheid wordt. Je gaat je voedingspatroon geleidelijk uitbreiden en leer je jezelf bij te sturen, om terugval te voorkomen. Ook dit is een belangrijke fase, je wilt immers blijven genieten van een duurzaam resultaat.

Meten is weten
De resultaten gedurende het programma kunnen we meten met de Tanita en Quantum Magnetic Resonance Analyzer.
Hiermee kunnen we o.a. maagdarmfunctie, vtaminen en mineralen, aminozuren, celveroudering/anti-aging, pHwaarde/ verzuring, collageen etc. meten. Hiermee wordt de start van het programma en vervolgens verbetering van de gezondheid gedurende het programma, duidelijk in beeld gebracht.
 
Het startpakket van 3care is v.a. € 139,90 en omvat:
Een informatiemap met een uitgebreide beschrijving van het programma, voedingslijsten, boodschappenlijsten, tips, voorbeeldmenu’s met recepten voor 28 dagen, en hoe verder na de eerste 28 dagen. Een inlogcode voor de website met toegang tot nog meer informatie en recepten. Kijk voor meer informatie ook op: www.3care.eu
 
Het 3Care-programma kan een gunstige invloed hebben op:
Allergieën – Anti-aging – Bloeddruk – Bloedsuiker – Cholesterol – Concentratie – Darmen – Diabetes type II – Energie en vitaliteit – Eczeem – Fybromyalgie – Spieren en gewrichten – Hart- en vaatstelsel – Hersenen – Hoofdpijn – Huid – Insulineresistentie – Immuunsysteem – Libido – Menopauze – Migraine – Overgewicht – Pijn – Pré zwangerschap – Prostaat – Schildklier – Slaapkwaliteit – Spieren – Sport – Vermoeidheid – Zenuwstelsel 

De APK is een milde vorm van ketose

Koolhydraten uit echte voeding, en vooral groenten en fruit, zijn belangrijk voor de gezondheid van de mens. 3Care is, al meer dan 20 jaar, expert in milde ketose. De sleutel hierin is om voedingstekorten te voorkomen. Zo ervaart het lichaam minder stress bij ketose en krijg je gezonde koolhydraten uit echte voeding.

Het menselijk lichaam kent evolutionair 2 energieleveranciers:

  1. Via glucose, welke wordt aangemaakt na het eten van koolhydraten. Glucose wordt opgeslagen in de glycogeenvoorraad van de lever en dient als eerste bron van energie. Glucose levert altijd snelle, maar tijdelijke (kortdurende) energie.
  2. Via ketonen, welke worden aangemaakt als de eerste energiebron (glucose in de glycogeenvoorraad) op is en de energie opraakt.. Het lichaam schakelt dan (ook via de lever) over op de vetverbranding. Hiervoor wordt opgeslagen reservevet  (buikvet) gebruikt als energie. Deze energie heet ketonen. Als het lichaam hierop is overgestapt, wordt dat ketose genoemd. Deze vorm van energie komt iets trager op gang maar levert veel langer energie dan glucose. Daarom wordt ketose vaak duurzame energie genoemd. Ketose wordt ook wel vetverbranden genoemd.

Als er geen goede overstap plaatsvindt van glucose naar ketose, zal het lichaam op zoek gaan naar noodenergie en wordt er rechtstreeks energie uit spieren gehaald. Dit geeft spierverlies (ongezond). 

Ketose (via ketonen) is een natuurlijke vorm van het vrijmaken van energie. 3Care Excellent ondersteunt dit hele proces.


 
Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. Dit kan via het contactformulier op deze website of mail naar: info@bodyclinicbedum.nl
 


Nieuw voedingsprogramma (onder begeleiding) BE FIT, BE HEALTHY, BE SLANK  Raak verantwoord kilo’s kwijt, verlaag je vetpercentage en krijg meer energie.
 
Be-Slank maaltijd eiwitshakes bestaan uit plantaardige eiwitten en bevatten o.a. quinoa, sacha inchi en hennepzaad. De shakes zitten boordevol biologische powerfoods zoals; maca voor energie, ginseng wortel voor een sterk immuunsysteem, chlorella voor ontgiftende werking en spirulina voor de vitamines en mineralen. De shakes zijn rijk aan antioxidanten en bevatten extracten van kokosnoot bloemen, acai bessen, appel, acerola, wilde bosbessen en loganbessen.  Een maaltijd eiwitshake van Be-Slank is dus Puur natuur!  Heerlijk op smaak gemaakt met natuurlijke aroma’s, vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, is glutenvrij en lactose-arm.
 
100% Plantaardige Shakes en heel Lekker!
Met de plantaardige eiwitshakes van Be-Slank kies je voor kwaliteit. De shakes zijn gemaakt uit een blend (mix) van maar liefst 6 verschillende plantaardige eiwitten welke allemaal hun energie vrijgeven op een ander tijdstip, en leveren daarom urenlang energie.
De eiwitshakes hebben een hoog eiwitgehalte per portie mét een hoge biologische waarde en bevatten nauwelijks suiker. Dit betekent dat je veel essentiële aminozuren binnenkrijgt. Hierdoor hebben deze eiwitshakes een zeer hoge voedingswaarde en val je er snel mee af. Boordevol gezonde voedingsstoffen en voldoende vezels voor een gezonde darmflora.
Vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers.
 
Daarom is dit eiwitdieet makkelijk vol te houden en je behaalt een optimaal resultaat.
( Met 2 shakes per dag en 2 tussendoortjes en een aangepaste warme maaltijd) Je ontvangt een voedingsplan die voor jou het meest geschikt is op papier, zodat je direct kunt starten. Af en toe kom je langs voor een weegmoment /bodyanalyse om zo het resultaat goed te volgen. We volgen je gewicht, vetpercentage, het viscerale vet (vet wat rondom de organen bevind), vochtpercentage, botmassa, spiermassa, BMI en je metabolische leeftijd. Personen die onder begeleiding een eiwitdieet volgen hebben een beter resultaat. Begeleiding zorgt voor een stok achter de deur. Je doet het immers niet alleen!
 
Ingredienten: Plantaardige eiwit mix (gele erwt, bruine rijst, linzen, tuinboon, pompoen), vezelmix (acai bes, maqui bes, appel, camu camu bes, acerola, bosbes, rode bosbes, ginseng wortel, wortelsap, bietensap, tomatensap, spinazie, boerenkool, collard, peterselie, broccoli, spruiten, bloemkool), vitamines & mineralen mix, natuurlijke aroma’s, omega 3 (algen),zoetstof stevioglycosiden
 
Verkrijgbaar in de smaken vanille, aardbei, cappuccino, banaan, rode bosvruchten en limoen/sinaasappel
480 gram, geschikt voor 14 tot 16 maaltijden. € 29,-
 
Bereiding Je maakt de eiwitshake (30 gram, dit zijn 2 maatschepjes) aan met 250-350 ml koude halfvolle melk, sojamelk, amandelmelk of  rijstemelk. Goed roeren of shaken. Je kunt als variatie ook (soja) yoghurt / biogarde of kwark gebruiken, of half melk/ yoghurt.
 
Bij Body Clinic Bedum doe je dit dieet onder begeleiding. Je komt één keer per maand langs voor een bodyanalyse zodat je de resultaten goed kunt volgen.
 

Share our website